KOCAELİ REFAH'IN YAŞLI KURTU ARAS GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

Siyaset 24.09.2021 - 19:00, Güncelleme: 24.09.2021 - 19:00
 

KOCAELİ REFAH'IN YAŞLI KURTU ARAS GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Milli Görüş Kocaeli camiasının tanınmış, duayen ve kurt siyasetçisi olarak yedi düvele nam salan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl başkanı Mehmet Aras'ın çalışma temposuna genç ilçe başkanları dahi yetişemiyor. Başkan Aras  İl başkan yardımcıları İbrahim Şenmemiş ve Lütfullah Kadıoğlu ile birlikte Kandıra Teşkilatı Eylül ayı ilçe divan toplantısına katıldı. Toplantıda mahalle başkanları ve sandık baş müşahitleri de hazır bulundu... İl başkanı Aras yaptığı açıklamada "Ülkenin hızla uçuruma doğru gittiğini, tarımdan dış politikaya, iç politikadan ekonomiye kadar ülke bir çıkmazın içerisine girmiştir. iktidar, ülkeyi seçilmişlerin değil atanmışların telkinleriyle bir hukuk devleti statüsünden çıkartıp genelgelerle yönetilen bir devlet haline getirmiştir. Halk karşısında muhatap alacak ne bir siyasi irade ne bir devlet kurumu bulamamaktadır." dedi.. AŞI VE TEST DAYATMASINDAN VAZGEÇİLMELİDİR Başkan Aras, "iktidar aşı ve zorunlu PCR dayatmasından bir an önce vazgeçmelidir. Bu zorunluluk dolayısıyla işçiyi işverenin, üniversite öğrencisini de Rektörlerin insiyatifine terkederek insanları iş-aş ve eğitimle tehdit etmekte olup hukukun üstünlüğü kavramı ortadan kalkmıştır. Genel başkanlığımızın Zorunlu aşı ve PCR uygulamanın kaldırılması için Danıştaya yapmış oldukları itirazının da bir an önce karara bağlanması gerekir" dedi..  İl başkanı Aras, hükümetin tarım politikalarını da eleştirerek ithalatının kısıtlanması, yerli tarım ürünlerine destek verilmesi aynı zamanda çiftçilerin yaşamış oldukları zorlukları yerinde tespit ederek gerekli önlemleri ivedilikle almalarını ifade etti. KANDIRA ÇALIŞMALARI İLE GÖZ DOLDURUYOR İlçe Başkanı Gödek divanda yaptığı konuşmada "tüm engellemelere rağmen seçime en hazır partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirterek sadece seçimlerde değil diğer zamanlarda da halkımızla iç içe ve kapı kapı dolaşarak partimizi anlatıp aynı zamanda milletimizin sorunlarını yerinde tespit edip gerekli politikalarımızı reel olarak hazırlıyoruz." dedi..  Başkan Gödek, Kandıranın bir tarım bölgesi olduğunun altını çizerek vatandaşımızın tarım alanında çekmiş oldukları sıkıntının ne olduğunu ve çözümlerinin de mevcut olduğunu ancak bunların yerine getirilmesi için mutlaka iktidara gelinmesi gerektiğini ve bunun için kapı kapı gezerek milletimize Yeniden Refah Partisini ve Milli Görüşü anlattıklarını ve anlatmaya devam edeceklerinin altını çizdi. İlçe başkanı Gödek, partisinin ilçede tüm mahalle başkanlarının ve sandık müşahitlerinin tamamının atamalarının gerçekleştirilmesi için tüm ilçe teşkilatı olarak gerekli çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek 17 Ekimde Genel başkanın katılımı ile gerçekleşecek olan Sandık müşahitleri toplantısında Kandıra’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Milli Görüş Kocaeli camiasının tanınmış, duayen ve kurt siyasetçisi olarak yedi düvele nam salan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl başkanı Mehmet Aras'ın çalışma temposuna genç ilçe başkanları dahi yetişemiyor. Başkan Aras  İl başkan yardımcıları İbrahim Şenmemiş ve Lütfullah Kadıoğlu ile birlikte Kandıra Teşkilatı Eylül ayı ilçe divan toplantısına katıldı. Toplantıda mahalle başkanları ve sandık baş müşahitleri de hazır bulundu...

İl başkanı Aras yaptığı açıklamada "Ülkenin hızla uçuruma doğru gittiğini, tarımdan dış politikaya, iç politikadan ekonomiye kadar ülke bir çıkmazın içerisine girmiştir. iktidar, ülkeyi seçilmişlerin değil atanmışların telkinleriyle bir hukuk devleti statüsünden çıkartıp genelgelerle yönetilen bir devlet haline getirmiştir. Halk karşısında muhatap alacak ne bir siyasi irade ne bir devlet kurumu bulamamaktadır." dedi..

AŞI VE TEST DAYATMASINDAN VAZGEÇİLMELİDİR

Başkan Aras, "iktidar aşı ve zorunlu PCR dayatmasından bir an önce vazgeçmelidir. Bu zorunluluk dolayısıyla işçiyi işverenin, üniversite öğrencisini de Rektörlerin insiyatifine terkederek insanları iş-aş ve eğitimle tehdit etmekte olup hukukun üstünlüğü kavramı ortadan kalkmıştır. Genel başkanlığımızın Zorunlu aşı ve PCR uygulamanın kaldırılması için Danıştaya yapmış oldukları itirazının da bir an önce karara bağlanması gerekir" dedi.. 

İl başkanı Aras, hükümetin tarım politikalarını da eleştirerek ithalatının kısıtlanması, yerli tarım ürünlerine destek verilmesi aynı zamanda çiftçilerin yaşamış oldukları zorlukları yerinde tespit ederek gerekli önlemleri ivedilikle almalarını ifade etti.

KANDIRA ÇALIŞMALARI İLE GÖZ DOLDURUYOR

İlçe Başkanı Gödek divanda yaptığı konuşmada "tüm engellemelere rağmen seçime en hazır partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirterek sadece seçimlerde değil diğer zamanlarda da halkımızla iç içe ve kapı kapı dolaşarak partimizi anlatıp aynı zamanda milletimizin sorunlarını yerinde tespit edip gerekli politikalarımızı reel olarak hazırlıyoruz." dedi.. 

Başkan Gödek, Kandıranın bir tarım bölgesi olduğunun altını çizerek vatandaşımızın tarım alanında çekmiş oldukları sıkıntının ne olduğunu ve çözümlerinin de mevcut olduğunu ancak bunların yerine getirilmesi için mutlaka iktidara gelinmesi gerektiğini ve bunun için kapı kapı gezerek milletimize Yeniden Refah Partisini ve Milli Görüşü anlattıklarını ve anlatmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

İlçe başkanı Gödek, partisinin ilçede tüm mahalle başkanlarının ve sandık müşahitlerinin tamamının atamalarının gerçekleştirilmesi için tüm ilçe teşkilatı olarak gerekli çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek 17 Ekimde Genel başkanın katılımı ile gerçekleşecek olan Sandık müşahitleri toplantısında Kandıra’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.