SEÇİMLER İÇİN ''BÜYÜK SÜRPRİZ'' İDDİASI

Siyaset 27.08.2021 - 15:01, Güncelleme: 27.08.2021 - 15:01
 

SEÇİMLER İÇİN ''BÜYÜK SÜRPRİZ'' İDDİASI

SİYASET
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hakkari ziyareti sırasında 'Hakan Taş ile Hakkari Gündem' programına konuk oldu. Seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, konuşmasında "Göreceksiniz seçimlerde büyük sürpriz olacak. Yandaş anketçiler de şaşıracak, anketi para kazanma aracı olarak görenler de şaşıracak" dedi. Yandaş anketlerin gerçekleri göstermediğini aktaran Davutoğlu, "Ben anketlere bakmam. Nereye bakarım biliyor musunuz? Dün Yüksekova'daydık, bugün Şemdinli'de dolaştım. Halk bana yüzünü çevirseydi, muhabbet göstermeseydi anketler beni yüzde 50 de gösterseydi benim için bir değeri olmazdı" dedi. Öte yandan işsizlik sorununa da değinen Davutoğlu, "Gençler işsiz. Vaadimiz şudur, Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Hakkari'nin gençleri iş bulacak" diye konuştu.  Davutoğlu ayrıca "Dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip üçüncü ülkeyiz" diye ekledi.
SİYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hakkari ziyareti sırasında 'Hakan Taş ile Hakkari Gündem' programına konuk oldu. Seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, konuşmasında "Göreceksiniz seçimlerde büyük sürpriz olacak. Yandaş anketçiler de şaşıracak, anketi para kazanma aracı olarak görenler de şaşıracak" dedi.

Yandaş anketlerin gerçekleri göstermediğini aktaran Davutoğlu, "Ben anketlere bakmam. Nereye bakarım biliyor musunuz? Dün Yüksekova'daydık, bugün Şemdinli'de dolaştım. Halk bana yüzünü çevirseydi, muhabbet göstermeseydi anketler beni yüzde 50 de gösterseydi benim için bir değeri olmazdı" dedi.

Öte yandan işsizlik sorununa da değinen Davutoğlu, "Gençler işsiz. Vaadimiz şudur, Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Hakkari'nin gençleri iş bulacak" diye konuştu.

 Davutoğlu ayrıca "Dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip üçüncü ülkeyiz" diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.