GEBZE'NİN MEŞHUR AŞÇISI PAYLAŞTI

Yaşam 10.09.2019 - 21:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'NİN MEŞHUR AŞÇISI PAYLAŞTI

KH/CENGİZYÜCAK Gebze'nin en eski lokanta sahibi ve aşçılarından birisi olan Bilal Öner (Arnavut Bilal) yukardaki fotoğraf karesini  "Oğlum Emin Öner ile Arif Öner'in sünnet düğünleri öncesinden bir enstantane.O zamanlar sünnet düğünlerinden önce çcouklarımıza Gebze Çarşısında at ile geleneksel tur atılırdı. Sizce oğullarımızın sünnet düğününde menüde neler vardı?" mesajı ile paylaştı.. Takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum alan bu fotoğraf karesi bize de "o zamanlarda ne kadar güzelmişsin Gebze" dedirtti..  

KH/CENGİZYÜCAK Gebze'nin en eski lokanta sahibi ve aşçılarından birisi olan Bilal Öner (Arnavut Bilal) yukardaki fotoğraf karesini  "Oğlum Emin Öner ile Arif Öner'in sünnet düğünleri öncesinden bir enstantane.O zamanlar sünnet düğünlerinden önce çcouklarımıza Gebze Çarşısında at ile geleneksel tur atılırdı. Sizce oğullarımızın sünnet düğününde menüde neler vardı?" mesajı ile paylaştı..
Takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum alan bu fotoğraf karesi bize de "o zamanlarda ne kadar güzelmişsin Gebze" dedirtti..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.