GEBZE'NİN KÖYLERİNDEN ALIŞVERİŞE DİKKAT!

24.10.2020 - 06:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'NİN KÖYLERİNDEN ALIŞVERİŞE DİKKAT!

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi, Gebze'nin köylerinde yol kenarlarına "köy ürünleri satılıyor" havası verilerek sebze meyve halinden satın alınan ürünleri organik fiyatına satan seyyar satıcılara karşı savaş açtı.. Gebze Belediyesinin o satıcılara engel olmak için yol kenarlarına diktiği dubaları ezen sürücülere karşı Mollafenari köyü sakinlerinden Mehmet Sadık Kabaca sosyal medyadan gösterdiği tepkide "Mollafenari merkezinde kavşaklarda park ederek mevcut trafik akışı ve yayalara sıkıntı yaratan dışarıdan gelen ve halden aldıkları sebze ve meyveleri köydeki bahçe ve tarlasından yetişiyor gibi kasalardan sepete atıp müşterileri kandıran hiç bir emek sarfetmeden kazanç elde eden satıcılar için mağdur olan vatandaşların talebi ile belediye trafik ve zabıta şube müdürlüğü tarafından caydırıcı olarak montaj yapılan dubaları saygısız zamkinozlar tarafından sabote etmeye bağladılar yazıklar olsun" dedi..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi, Gebze'nin köylerinde yol kenarlarına "köy ürünleri satılıyor" havası verilerek sebze meyve halinden satın alınan ürünleri organik fiyatına satan seyyar satıcılara karşı savaş açtı..

Gebze Belediyesinin o satıcılara engel olmak için yol kenarlarına diktiği dubaları ezen sürücülere karşı Mollafenari köyü sakinlerinden Mehmet Sadık Kabaca sosyal medyadan gösterdiği tepkide "Mollafenari merkezinde kavşaklarda park ederek mevcut trafik akışı ve yayalara sıkıntı yaratan dışarıdan gelen ve halden aldıkları sebze ve meyveleri köydeki bahçe ve tarlasından yetişiyor gibi kasalardan sepete atıp müşterileri kandıran hiç bir emek sarfetmeden kazanç elde eden satıcılar için mağdur olan vatandaşların talebi ile belediye trafik ve zabıta şube müdürlüğü tarafından caydırıcı olarak montaj yapılan dubaları saygısız zamkinozlar tarafından sabote etmeye bağladılar yazıklar olsun" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.