GEBZE'NİN EN İŞLEK CADDESİNDE TRAFİK KAZASI

Dünya 09.10.2020 - 23:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'NİN EN İŞLEK CADDESİNDE TRAFİK KAZASI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze'nin en işlek caddelerinden birisi olan Bağdat caddesinde bu gece yaşan çarpışmalı trafik kazasında 1 kişi yaralanarak hastanye kaldırıldı.. Gebze Bağdat caddesinde Piranlar mağazası önünde saat 23:00 sularında 34 HD 599 plaklaı araç ile 15 AD 0177 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı kişi olay yerine gelen Ambulans ile hastaneye kaldırılırken hasarlı araçlar ise çekiciler aracılığı kaza mahallinden çekildiler.. Kazayı görenler caddede hız yüzünden zaman zaman bu tür kazaların olduğunu dile getirerek caddeye mutlaka hız kesici engellerin yapılması gerektiğini söylediler..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze'nin en işlek caddelerinden birisi olan Bağdat caddesinde bu gece yaşan çarpışmalı trafik kazasında 1 kişi yaralanarak hastanye kaldırıldı..

Gebze Bağdat caddesinde Piranlar mağazası önünde saat 23:00 sularında 34 HD 599 plaklaı araç ile 15 AD 0177 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı kişi olay yerine gelen Ambulans ile hastaneye kaldırılırken hasarlı araçlar ise çekiciler aracılığı kaza mahallinden çekildiler..

Kazayı görenler caddede hız yüzünden zaman zaman bu tür kazaların olduğunu dile getirerek caddeye mutlaka hız kesici engellerin yapılması gerektiğini söylediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.