GEBZE’NİN DELİKANLISI SOMALİ’Yİ FETHETTİ

06.08.2020 - 17:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE’NİN DELİKANLISI SOMALİ’Yİ FETHETTİ

KH/CENGİZYUCAK Gebzeli genç iş adamı Lokman Çiçek her yıl Kurban bayaramında Afrika ülkelerine giderek orada kestikleri kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ediyor.. Gebzeli sekiz iş adamı arkadaşıyla bir gurup oluşturarak her yıl Afrika ülkelerine yardım gönderen Lokman Çiçek geçtiğimiz yıl Kızılay aracılığı ile gönderdiği yardımı bu yıl bizzat kendisi götürdü. Hayrat Vakfı ile birlikte Somali'ye giden Lokman Çiçek orada kestikleri kurbanlar ile binlerce Somalili ihtiyaç sahibini sevindirdi.. Lokman Çiçek Somali'den yaptığı açıklamada "Konu yardım olunca şükürler olsun okadar güzel yürekli insan varki bir telefonla hiç tereddüt etmeden Somali’ye kurbanlarını bağışlayan herkesten Allah binlerce kez razı olsun,emanetleriniz tam yerlerine ulaştı sizler bu mazlum insanlara yardım ettiniz Rabbim bir ömür Yardımcınız olsun inşallah." dedi.. Somalili güvenlik güçleri ile birlikte Somali'yi gezmeyi de ihmal etmeyen Lokman Çiçek o anların fotoğraf karesini "Biz hazırız gerisini Al şebab düşünsün" esprisi ile sosyal medyadan paylaştı..   

KH/CENGİZYUCAK Gebzeli genç iş adamı Lokman Çiçek her yıl Kurban bayaramında Afrika ülkelerine giderek orada kestikleri kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ediyor..

Gebzeli sekiz iş adamı arkadaşıyla bir gurup oluşturarak her yıl Afrika ülkelerine yardım gönderen Lokman Çiçek geçtiğimiz yıl Kızılay aracılığı ile gönderdiği yardımı bu yıl bizzat kendisi götürdü. Hayrat Vakfı ile birlikte Somali'ye giden Lokman Çiçek orada kestikleri kurbanlar ile binlerce Somalili ihtiyaç sahibini sevindirdi..

Lokman Çiçek Somali'den yaptığı açıklamada "Konu yardım olunca şükürler olsun okadar güzel yürekli insan varki bir telefonla hiç tereddüt etmeden Somali’ye kurbanlarını bağışlayan herkesten Allah binlerce kez razı olsun,emanetleriniz tam yerlerine ulaştı
sizler bu mazlum insanlara yardım ettiniz Rabbim bir ömür Yardımcınız olsun inşallah
." dedi..

Somalili güvenlik güçleri ile birlikte Somali'yi gezmeyi de ihmal etmeyen Lokman Çiçek o anların fotoğraf karesini "Biz hazırız gerisini Al şebab düşünsün" esprisi ile sosyal medyadan paylaştı.. 
Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, Lokman çiçek dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.