GEBZE'NİN AZILI HIRSIZLARI YAKALANDI

Dünya 19.09.2020 - 12:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'NİN AZILI HIRSIZLARI YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gebze'de meydana gelen ‘İş Yerinden Hırsızlık’ olayını gerçekleştiren 2 şüpheli şahıs, 18.09.2020 günü suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.. Yakalandıktan sonra haklarında yapılan adli araştırma sonucunda şüphelilerden Y.B.’nin 14 adet, Y.B.'nin ise 24 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık suçu olduğu ortaya çıktı.. Yakalanan şahıslar, Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra 18.09.2020 günü Adli Makamlara sevk edildi ve tmahkemece utuklandılar..

KOCAELİ HABERİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gebze'de meydana gelen ‘İş Yerinden Hırsızlık’ olayını gerçekleştiren 2 şüpheli şahıs, 18.09.2020 günü suçüstü yakalanarak gözaltına alındı..

Yakalandıktan sonra haklarında yapılan adli araştırma sonucunda şüphelilerden Y.B.’nin 14 adet, Y.B.'nin ise 24 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık suçu olduğu ortaya çıktı..

Yakalanan şahıslar, Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra 18.09.2020 günü Adli Makamlara sevk edildi ve tmahkemece utuklandılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.