GEBZE'NİN 3 VEKİLİNDEN 2'Sİ FABRİKATÖR

Siyaset 09.10.2020 - 13:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'NİN 3 VEKİLİNDEN 2'Sİ FABRİKATÖR

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli TBMM'de 13 milletvekili ile temsil ediliyor. Kocaeli'nin toplam nüfusunun yüzde 50'si Gebze bölgesinde yaşamasına rağmen temsiliyet açısından bu 13 milletvekilinden sadece 3'ü Gebze bölgesine layık görülürken, İzmit yakasına ise 10 milletvekilliği hak görülüyor.. Gebze Bölgesine layık görülen 3 milletvekilinden 2'si ise Fabrikatör.. Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman: Eski belediye başkanı CHP Milletvekili Tahsin Tarhan: Fabrikatör İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan: Fabrikatör   Bu yazıyı niye yazdım? İsimlerinde "ADALET", "HALK" ve "İYİ" gibi ulvi kavramları barındıran bu üç siyasi partimzin belki dikkatini çeker diye yazdım.. foto:özden demirci

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli TBMM'de 13 milletvekili ile temsil ediliyor. Kocaeli'nin toplam nüfusunun yüzde 50'si Gebze bölgesinde yaşamasına rağmen temsiliyet açısından bu 13 milletvekilinden sadece 3Gebze bölgesine layık görülürken, İzmit yakasına ise 10 milletvekilliği hak görülüyor..

Gebze Bölgesine layık görülen 3 milletvekilinden 2'si ise Fabrikatör..
Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman: Eski belediye başkanı
CHP Milletvekili Tahsin Tarhan: Fabrikatör
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan: Fabrikatör  

Bu yazıyı niye yazdım?
İsimlerinde "ADALET", "HALK" ve "İYİ" gibi ulvi kavramları barındıran bu üç siyasi partimzin belki dikkatini çeker diye yazdım..

foto:özden demirci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.