GEBZE MÜSİAD GEBZELİ VALİYE GİTTİ

28.06.2020 - 23:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE MÜSİAD GEBZELİ VALİYE GİTTİ

KH/CENGİZYUCAK Afyankarahisara'a vali olarak atanan Gebzeli Gökmen Çiçek'e, Gebze'den ziyaretler devam ediyor..MÜSİAD Gebze Şübesi'de bugün Afyona'a giderek Vali Çiçek'i makamında ziyaret etti.. MÜSİAD Gebze şübe başkanı Serkan Beyaz ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "MÜSİAD Gebze ve MÜSİAD Afyonkarahisar ile Ortaklaşa düzenlediğimiz programda, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar iline Vali olarak atanan Müsiad Gebze üyemiz İbrahim Çiçek abimizin kıymetli oğlu Gebzemizin değeri Sn.Gökmen Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Afyon ilimizin gelişmesine çok katkısı olacağına inanıyorum. Sn. Valimize Yeni Görevinde başarılar diliyorum,misafirperverliği için tekrar teşekkür ediyorum." dedi..

KH/CENGİZYUCAK Afyankarahisara'a vali olarak atanan Gebzeli Gökmen Çiçek'e, Gebze'den ziyaretler devam ediyor..MÜSİAD Gebze Şübesi'de bugün Afyona'a giderek Vali Çiçek'i makamında ziyaret etti..

MÜSİAD Gebze şübe başkanı Serkan Beyaz ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "MÜSİAD Gebze ve MÜSİAD Afyonkarahisar ile Ortaklaşa düzenlediğimiz programda, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar iline Vali olarak atanan Müsiad Gebze üyemiz İbrahim Çiçek abimizin kıymetli oğlu Gebzemizin değeri Sn.Gökmen Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Afyon ilimizin gelişmesine çok katkısı olacağına inanıyorum. Sn. Valimize Yeni Görevinde başarılar diliyorum,misafirperverliği için tekrar teşekkür ediyorum." dedi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.