GEBZE MÜFTÜSÜNDEN ÇÖZÜM ZİYARETİ

19.09.2020 - 05:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE MÜFTÜSÜNDEN ÇÖZÜM ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebze Çözüm Kolejine bir ziyaret gerçekleştirdi. Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, okula gerçekleştirdiği ziyarette Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı ile eğitim-öğretim ve çeşitli konular üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.. Sohbetin ardından Gebze Çözüm Koleji binasını gezen Kılıçbay, misafirperverliklerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkan Ertuğrul Taşlı’ya ve okul görevlilerine teşekkür etti.

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebze Çözüm Kolejine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, okula gerçekleştirdiği ziyarette Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı ile eğitim-öğretim ve çeşitli konular üzerine bir sohbet gerçekleştirdi..

Sohbetin ardından Gebze Çözüm Koleji binasını gezen Kılıçbay, misafirperverliklerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkan Ertuğrul Taşlı’ya ve okul görevlilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.