GEBZE MİLLİ EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ!

Yaşam 05.10.2019 - 19:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE MİLLİ EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ!

Gebze Milli Eğitim Müdürülüğünde memur olarak çalışan Ahmet Katı (43) bu sabah saatlerinde geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi! Ahmet Katı'nın cenazesi yarın (Pazar) Gebze İlyasbey camiinde kılınacak İkindi namazına müteakkip Pelitli mezarlığına defnedilecektir. Kocaelihaberi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve Milli Eğitim camiasına başsağlığı dileriz..

Gebze Milli Eğitim Müdürülüğünde memur olarak çalışan Ahmet Katı (43) bu sabah saatlerinde geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi!

Ahmet Katı'nın cenazesi yarın (Pazar) Gebze İlyasbey camiinde kılınacak İkindi namazına müteakkip Pelitli mezarlığına defnedilecektir.
Kocaelihaberi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve Milli Eğitim camiasına başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.