GEBZE KUAFÖR CAMİASININ ACI GÜNÜ

Yaşam 17.09.2020 - 16:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE KUAFÖR CAMİASININ ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Gebze'nin tanınmış kuaförlerinden birisi olan ve Dallas Kuaförde çalışan Engin Aeeş bugün geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta yaşama veda etti.. Engin Ateş'in bu ani vefat haberi kuaför camiasında büyük bir üzüntü oluşturdu ve Gebze Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik bir başsağlığı mesajı yayınladı.. Engin Ateş'in cenazesinin yarın öğle namazını müteakiben Gebze Çoban Mustafa Paşa caamiinden kaldırılacağı öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ Gebze'nin tanınmış kuaförlerinden birisi olan ve Dallas Kuaförde çalışan Engin Aeeş bugün geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta yaşama veda etti..

Engin Ateş'in bu ani vefat haberi kuaför camiasında büyük bir üzüntü oluşturdu ve Gebze Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik bir başsağlığı mesajı yayınladı..

Engin Ateş'in cenazesinin yarın öğle namazını müteakiben Gebze Çoban Mustafa Paşa caamiinden kaldırılacağı öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.