GEBZE/ Kendilerini halen Muhtar sanan Meclis Üyeleri

Siyaset 31.01.2020 - 14:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE/ Kendilerini halen Muhtar sanan Meclis Üyeleri

KH/CENGİZYÜCAK Gebze Tavşanlı köyü eski muhtarı Sadık Güvenç 2014 yerel seçimlerinde Ak parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Mollafenari eski muhtarı Davut Kabaca ise 2019 yerel seçimlerinde Ak parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Şimdi ikisi de Ak parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi olarak Gebze Belediyesi çatısı altında kentin geneline hizmet için görev almış durumdalar. Lakin ikisinin de halen o uzun yıllar muhtarlık yapmış olmalarından kaynaklanan muhtarlık alışkanlıklarını üzerlerinden atamadıkları konuşuluyor.. Sadık Güvenç geçtiğimiz dönemki Adnan Köşker başkanlığında Belediye yönetiminde "Köylerden sorumlu Koordinatör belediye meclis üyesi" olarak görevlendirilmiş ve hatta kendisine belediye hizmet binası içinde bir makam odası ve sekretarya bile tahsis edilmişti. Yeni Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu dönem böyle bir görevlendirmede bulunmadı. Lakin köy ziyaretlerinde alanı iyi bildiği için Sadık Güvenç'i yanında götürüyor.. Gelelim "Kendilerine halen Muhtar sanan Meclis Üyeleri" şeklindeki haber başlığımıza; Gebze belediyesi ve Ak Parti Gebze ilçe siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre Sadık Güvenç ve Davut Kabaca gerek Meclis toplantıları öncesinde İlçe Teşkilatında yapılan Ak Parti Gebze Belediye Meclis Grubu toplantısında gerekse de Gebze Belediye Meclis toplantılarında adeta köy muhtarı imişler gibi sürekii olarak köylerin sorunlarını ve taleplerini dile getiriyor ve yer yer itirazlarını yükseltiyormuşlar.. 

KH/CENGİZYÜCAK Gebze Tavşanlı köyü eski muhtarı Sadık Güvenç 2014 yerel seçimlerinde Ak parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Mollafenari eski muhtarı Davut Kabaca ise 2019 yerel seçimlerinde Ak parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi seçildi.

Şimdi ikisi de Ak parti Gebze Belediyesi Meclis üyesi olarak Gebze Belediyesi çatısı altında kentin geneline hizmet için görev almış durumdalar. Lakin ikisinin de halen o uzun yıllar muhtarlık yapmış olmalarından kaynaklanan muhtarlık alışkanlıklarını üzerlerinden atamadıkları konuşuluyor..

Sadık Güvenç geçtiğimiz dönemki Adnan Köşker başkanlığında Belediye yönetiminde "Köylerden sorumlu Koordinatör belediye meclis üyesi" olarak görevlendirilmiş ve hatta kendisine belediye hizmet binası içinde bir makam odası ve sekretarya bile tahsis edilmişti. Yeni Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu dönem böyle bir görevlendirmede bulunmadı. Lakin köy ziyaretlerinde alanı iyi bildiği için Sadık Güvenç'i yanında götürüyor..

Gelelim "Kendilerine halen Muhtar sanan Meclis Üyeleri" şeklindeki haber başlığımıza;
Gebze belediyesi ve Ak Parti Gebze ilçe siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre Sadık Güvenç ve Davut Kabaca gerek Meclis toplantıları öncesinde İlçe Teşkilatında yapılan Ak Parti Gebze Belediye Meclis Grubu toplantısında gerekse de Gebze Belediye Meclis toplantılarında adeta köy muhtarı imişler gibi sürekii olarak köylerin sorunlarını ve taleplerini dile getiriyor ve yer yer itirazlarını yükseltiyormuşlar.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.