Gebze Kaymakamlığı'nda 7 kişi koronaya yakalandı

17.12.2020 - 10:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gebze Kaymakamlığı'nda 7 kişi koronaya yakalandı

KOCAELİ HABERİ Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarından 7 kişi koronavirüse yakalandı.. Gebze’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi ve ayni yardımda bulunan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarından 7 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.. Haberi sosyal medya hesabından duyurarak çalışanlara geçmiş olsun dileklerini ileten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çalışanlarının Sesi Dernek Başkanı Deniz Artumlu, “Gebze SYD Vakfında çalışan 7 arkadaşımızın Covid-19 test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Kendilerine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun” dedi.

KOCAELİ HABERİ Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarından 7 kişi koronavirüse yakalandı..

Gebze’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi ve ayni yardımda bulunan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarından 7 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı..

Haberi sosyal medya hesabından duyurarak çalışanlara geçmiş olsun dileklerini ileten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çalışanlarının Sesi Dernek Başkanı Deniz Artumlu, “Gebze SYD Vakfında çalışan 7 arkadaşımızın Covid-19 test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Kendilerine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.