GEBZE KARS IRDAHAN IĞDIR DERNEĞİ ONLARI UNUTMADI

10.01.2021 - 12:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE KARS IRDAHAN IĞDIR DERNEĞİ ONLARI UNUTMADI

Gebze Kars Ardahan Iğdır illeri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü unutmayarak bir mesaj yayınladı.. Başkan Baytöre açıklamasında "Bizlere haber ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan,bizim gözümüz,kulağımız ve konuşan dilimiz olma yolunda İlkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile mücadele eden tüm BASIN EMEKÇILERİ'NİN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar başarılar dilerim." ifadelerine yer verdi..

Gebze Kars Ardahan Iğdır illeri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü unutmayarak bir mesaj yayınladı..

Başkan Baytöre açıklamasında "Bizlere haber ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan,bizim gözümüz,kulağımız ve konuşan dilimiz olma yolunda İlkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile mücadele eden tüm BASIN EMEKÇILERİ'NİN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar başarılar dilerim." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.