GEBZE İMAM HATİPLİLERDEN KADEM’E SERT TEPKİ!

03.08.2020 - 09:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE İMAM HATİPLİLERDEN KADEM’E SERT TEPKİ!

KH/CENGİZYUCAK KADEM, bir süredir tartışmalara konu olan ve bazı çevrelerce hedefe oturtulan İstanbul Sözleşmesi'nden yana durdu. Dernek, 16 soruya verdiği yanıtlarla İstanbul Sözleşmesi’ni savundu. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), son dönemde tartışmaların odağında yer alan İstanbul Sözleşmesi'nin yanında durduklarını açıkladı. Dernek, sözleşmeye yöneltilen eleştirilere de 16 maddelik soru cevapla yanıt verdi. İstanbul Sözleşmesi'ne daha önce desteği bilinen, son tartışmalardan sonra ise tavrı merak edilen KADEM, yayınladıkları açıklama ile sözleşmeden yana olduklarını ortaya koydu. Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu KADEM'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Dr. Fatmanur Altun da yönetim kurulu üyesi.. KADEM'E GEBZE İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİNDEN TEPKİ GELDİ KADEM'in İstanbul Sözleşmesi’ni sahiplenen açıklamasından sonra Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği facebook sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak KADEM'e sert tepki gösterdi.. İşte GİLMDER'in o açıklaması; AN İTİBARİYLE.. "KADEM"DENEN TEŞKİLATIN BASIN AÇIKLAMASI. BÜTÜN "SLAMİ CAMİA" AVRUPADAN GETİRİLEN, YUVALAR YIKAN, KADIN CİNAYETLERİNİ ARTIRAN, SAPIKLIĞI ARDINA KADAR AÇAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALDIRILSIN DİYOR.. DEVLETİN ZİRVESİ HATA ETTİKLERİNİ İFADE EDİP KALDIRACAKLARINI SÖYLÜYOR.. AMA BİZDEN GÖRÜNEN KADEMCİLER.. AVRUPADAN GETİRİLEN SAPIK SÖZLEŞMEYE SAHİP ÇIKIYORLAR..KENDİLERİNCE UYGUN GÖRÜNEN MADDELERİ SAVUNMAYA KALKMIŞLAR. SUSUN ARTIK.. HADDİNİZİ AŞIYORSUNUZ.. SİZ HÜKÜMET DEĞİLSİNİZ.. MECLİS DEĞİLSİNİZ.. KANUN YAPICI HİÇ DEĞİLSİNİZ. DANIŞTAY DEĞİLSİNİZ.. ANAYASA MAHKEMESİ DE DEĞİLSİNİZ.. DEVLET İŞİNİ BİLİR. DEVLETİN İŞİNİ İLGİLİ KURUMLAR YAPAR.. AYASOFYANIN AÇILMASININ MUTLULUĞU İLE BAYRAM SEVİNCİMİZİ GÖLGELEMEYİN. ARTIK ÖZÜNÜZE DÖNÜN.. KURANIN,SÜNNETİN DEĞERLERİNE,İSLAMIN IŞIĞINA DÖNÜN.. BAŞKA DOĞRU YOL YOK!!! GEBZE GİLMDER YÖNETİM KURULU

KH/CENGİZYUCAK KADEM, bir süredir tartışmalara konu olan ve bazı çevrelerce hedefe oturtulan İstanbul Sözleşmesi'nden yana durdu. Dernek, 16 soruya verdiği yanıtlarla İstanbul Sözleşmesi’ni savundu.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), son dönemde tartışmaların odağında yer alan İstanbul Sözleşmesi'nin yanında durduklarını açıkladı. Dernek, sözleşmeye yöneltilen eleştirilere de 16 maddelik soru cevapla yanıt verdi.

İstanbul Sözleşmesi'ne daha önce desteği bilinen, son tartışmalardan sonra ise tavrı merak edilen KADEM, yayınladıkları açıklama ile sözleşmeden yana olduklarını ortaya koydu. Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu KADEM'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Dr. Fatmanur Altun da yönetim kurulu üyesi..

KADEM'E GEBZE İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİNDEN TEPKİ GELDİ
KADEM'in İstanbul Sözleşmesi’ni sahiplenen açıklamasından sonra Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği facebook sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak KADEM'e sert tepki gösterdi..


İşte GİLMDER'in o açıklaması;

AN İTİBARİYLE..
"KADEM"DENEN TEŞKİLATIN BASIN AÇIKLAMASI.
BÜTÜN "SLAMİ CAMİA" AVRUPADAN GETİRİLEN, YUVALAR YIKAN, KADIN CİNAYETLERİNİ ARTIRAN, SAPIKLIĞI ARDINA KADAR AÇAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALDIRILSIN DİYOR..
DEVLETİN ZİRVESİ HATA ETTİKLERİNİ İFADE EDİP KALDIRACAKLARINI SÖYLÜYOR..
AMA BİZDEN GÖRÜNEN KADEMCİLER..
AVRUPADAN GETİRİLEN SAPIK SÖZLEŞMEYE SAHİP ÇIKIYORLAR..KENDİLERİNCE UYGUN GÖRÜNEN MADDELERİ SAVUNMAYA KALKMIŞLAR.
SUSUN ARTIK..
HADDİNİZİ AŞIYORSUNUZ..
SİZ HÜKÜMET DEĞİLSİNİZ..
MECLİS DEĞİLSİNİZ..
KANUN YAPICI HİÇ DEĞİLSİNİZ.
DANIŞTAY DEĞİLSİNİZ..
ANAYASA MAHKEMESİ DE DEĞİLSİNİZ..
DEVLET İŞİNİ BİLİR.
DEVLETİN İŞİNİ İLGİLİ KURUMLAR YAPAR..
AYASOFYANIN AÇILMASININ MUTLULUĞU İLE BAYRAM SEVİNCİMİZİ GÖLGELEMEYİN.
ARTIK ÖZÜNÜZE DÖNÜN..
KURANIN,SÜNNETİN DEĞERLERİNE,İSLAMIN IŞIĞINA DÖNÜN..
BAŞKA DOĞRU YOL YOK!!!

GEBZE GİLMDER YÖNETİM KURULU
Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Gebze Gilm-Der Engin Kılıç ve diğer kişi birlikte ANİTİBARİYLE.. "KADEM"DENEN CAMIA"" AVRUPADAN GETİRİLEN, YUVALAR YIKAN, KADIN CİNAYETLERİNİ ARTIRAN, ARDINA KADARAÇAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALDIRILSIN DİYOR. DEVLETİN ZİRVESİ ETTİKLERİNİ İFADE SÖYLÜYOR. AMABİZDEN GÖRÜNEN KADEMCİLER. AVRUPADAN GETİRİLEN SAPIK SÖZLEŞMEYE SAHİP ÇIKIYORLAR KENDİLERİNCE UYGUN MADDELERİ SAVUNMAYA SUSUNARTIK HADDİNİZİAŞIYORSUNUZ SİZHÜKÜMETDEĞİLSİNİZ MECLİS KANUN YAPICI HİÇ DEĞİLSİNİZ. DANIŞTAY DEĞİLSİNİZ. DE DEĞİLSİNİZ.. KALDIRACAKLARINI KURUMLAR YAPAR. MUTLULUĞU İLE BAYRAM SEVİNCİMİZİ DEVLETİŞİNİ BİLİR. DEVLETİN AYASOFYANIN GÖLGELEMEYİN. ARTIK ÖZÜNÜZE DÖNÜN.. KURANIN, SÜNNETİN DEĞERLERİNE İSLAMIN ŞIĞINA DÖNÜN.. BAŞKA DOĞRU YOL YOK!!I GEBZEGİLMDER KURULU'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.