GEBZE İMAM HATİPLİLER KAYMAKAM ARKADAŞLARINA GİTTİLER

Dünya 10.10.2020 - 04:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE İMAM HATİPLİLER KAYMAKAM ARKADAŞLARINA GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Şile Kaymakamlığına atanan Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu Nebi Kaya'ya Gebze'den tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.. Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih Işlek, Mustafa Ercivan, Yunus Emre Kasap ve Bayram Ali Ünsür dün Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu arkadaşları ile birlikte Şile'ye giderek kaymakam olan okul arkadaşları Nebi Kaya'a bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdiler..  Ziyaretleri ile ilgili açıklam yapan Fatih İşlek "Gebze İmam Hatip Lisesinden sınıf arkadaşımız Şile Kaymakamlığına atanan Mehmet Nebi Kaya kardeşimizi okul arkadaşları olarak makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.Kaymakamımıza misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Şile Kaymakamlığına atanan Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu Nebi Kaya'ya Gebze'den tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor..

Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih Işlek, Mustafa Ercivan, Yunus Emre Kasap ve Bayram Ali Ünsür dün Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu arkadaşları ile birlikte Şile'ye giderek kaymakam olan okul arkadaşları Nebi Kaya'a bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.. 

Ziyaretleri ile ilgili açıklam yapan Fatih İşlek "Gebze İmam Hatip Lisesinden sınıf arkadaşımız Şile Kaymakamlığına atanan Mehmet Nebi Kaya kardeşimizi okul arkadaşları olarak makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.Kaymakamımıza misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.