GEBZE İHL CAMİASININ ACI KAYBI!

Yaşam 13.06.2019 - 15:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE İHL CAMİASININ ACI KAYBI!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Gülfettin Çelik'in de aralarında olduğu Gebze İmam Hatip lisesi mezunları camiasının ve Gebze Beylikbağı mahallesinin tanınan ve sevilen esnaflarından birisi olan Cemal Cebeci geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası vefat etti.. Ani vefatı ile dostları ve arkadaşları arasında büyük bir üzüntü oluşturan Cemal Cebeci'nin cenazesi yarın 14.06.2019 Cuma Namazından sonra defin olacaktır .. Haberpi.com olarak merhuma Allah'tan rahmet tüm ailesi eş dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Gülfettin Çelik'in de aralarında olduğu Gebze İmam Hatip lisesi mezunları camiasının ve Gebze Beylikbağı mahallesinin tanınan ve sevilen esnaflarından birisi olan Cemal Cebeci geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası vefat etti..
Ani vefatı ile dostları ve arkadaşları arasında büyük bir üzüntü oluşturan Cemal Cebeci'nin cenazesi yarın 14.06.2019 Cuma Namazından sonra defin olacaktır ..
Haberpi.com olarak merhuma Allah'tan rahmet tüm ailesi eş dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.