GEBZE GAZİSİNİ UĞURLADI

Yaşam 03.07.2020 - 23:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE GAZİSİNİ UĞURLADI

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de ikamet eden Kore Gazisi ​Mehmet Ali Kara vefat etti.. Mehmet Ali Kara'nın cenazesini bugün öğle namazına müteakiben Yavuz Selim Mahallesi Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve diğer askeri ve svil bürokratların yansıra çok sayıda vatandaşların katılımı ile düzenlenen törenle toprağa verildi.. Kocaelihaberi.com olarak Gazimize Allah'tan rahmet Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de ikamet eden Kore Gazisi ​Mehmet Ali Kara vefat etti..

Mehmet Ali Kara'nın cenazesini bugün öğle namazına müteakiben Yavuz Selim Mahallesi Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve diğer askeri ve svil bürokratların yansıra çok sayıda vatandaşların katılımı ile düzenlenen törenle toprağa verildi..

Kocaelihaberi.com olarak Gazimize Allah'tan rahmet Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.