GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİNDEN GÜZEL HABER

Dünya 11.02.2020 - 12:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİNDEN GÜZEL HABER

KH/CENGİZYÜCAK Gebze Fatih Devlet Hastanesinin otopark sorunu çözüldü.. Yeni yapılan Gebze Fatih Devlet Hastanesinin otopark kısmının inşası tamamlanmadığı için hastaneye araçları ile gelenler otomobillerini İstanbul caddesi üzerine ve sokak aralarına park etmek zorunda kalıyorlardı. Tarfik polisleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi trafik denetlem ekipleri ise zaman zaman bu raçlara "yasak park cezası" kesiyorlardı.. Gebze Fatih Devlet Hastanesinin otopark inşası tamamlandı ve kısmen kullanıma açıldı. Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant "Hastane inşaatımız tamamlanıp hastalarımıza hizmet verebileceği konuma gelince, proje kapsamındaki otopark inşasının tamamlanmasını beklemeden ivedi olarak hemen hasta kabuülüne ve tedavi hizmetlerine başladık.  Vatandaşlarımızın otoprak sıkıntısının farkındaydık, lakin çözüm otopark inşamızın tamamlanmasındaydı. Otopark inşamız tamamlandı, ufak fefek eksiklerimiz var onlar da çok kısa sürede tamamlanacak. Şu an için rahatça araç parkedilebilir durumda." dedi.. Gökhan Nalbant ayrıca otoparkın araç kapasitesinin 650 otomobil civarında olduğunu belirtti..  

KH/CENGİZYÜCAK Gebze Fatih Devlet Hastanesinin otopark sorunu çözüldü..

Yeni yapılan Gebze Fatih Devlet Hastanesinin otopark kısmının inşası tamamlanmadığı için hastaneye araçları ile gelenler otomobillerini İstanbul caddesi üzerine ve sokak aralarına park etmek zorunda kalıyorlardı. Tarfik polisleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi trafik denetlem ekipleri ise zaman zaman bu raçlara "yasak park cezası" kesiyorlardı..

Gebze Fatih Devlet Hastanesinin otopark inşası tamamlandı ve kısmen kullanıma açıldı. Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant "Hastane inşaatımız tamamlanıp hastalarımıza hizmet verebileceği konuma gelince, proje kapsamındaki otopark inşasının tamamlanmasını beklemeden ivedi olarak hemen hasta kabuülüne ve tedavi hizmetlerine başladık.  Vatandaşlarımızın otoprak sıkıntısının farkındaydık, lakin çözüm otopark inşamızın tamamlanmasındaydı. Otopark inşamız tamamlandı, ufak fefek eksiklerimiz var onlar da çok kısa sürede tamamlanacak. Şu an için rahatça araç parkedilebilir durumda." dedi..

Gökhan Nalbant ayrıca otoparkın araç kapasitesinin 650 otomobil civarında olduğunu belirtti..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.