GEBZE ESKİHİSAR'DA YAKALANMIŞTI

Dünya 02.02.2020 - 23:55, Güncelleme: 02.02.2020 - 23:55
 

GEBZE ESKİHİSAR'DA YAKALANMIŞTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
1960'lı yıllarda yani Kocaeli Körfezinin sanayi kirliliğine bulaşmadığı yıllarda Gebzeli  Halit Elbirgiç ve Zerri Elbirgiç Gebze Eskihisar'da sandalla çıktıkları balık avından kocaman bir kılıç balığı avlayarak dönmüş ve o anı Zenit marka Rus malı fotoğraf makinaları ile çektirdikleri fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirmişlerdi.. 60 yıl sonrasında yani 2020'de ise Eskihisar'da Kılıç balığı hayal olurken, avlanan İstavritler bile Karadeniz hamsisinden daha küçük..  FOTO: Cihat Yalazer 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

1960'lı yıllarda yani Kocaeli Körfezinin sanayi kirliliğine bulaşmadığı yıllarda Gebzeli  Halit Elbirgiç ve Zerri Elbirgiç Gebze Eskihisar'da sandalla çıktıkları balık avından kocaman bir kılıç balığı avlayarak dönmüş ve o anı Zenit marka Rus malı fotoğraf makinaları ile çektirdikleri fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirmişlerdi..

60 yıl sonrasında yani 2020'de ise Eskihisar'da Kılıç balığı hayal olurken, avlanan İstavritler bile Karadeniz hamsisinden daha küçük.. 
FOTO: Cihat Yalazer 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.