GEBZE ESKİHİSAR'DA YAKALANDI

28.02.2020 - 12:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE ESKİHİSAR'DA YAKALANDI

Gebze Eskihisar Mahallesinde bir şahsın elinde bulunan tarihi eserler yapılan operasyonla el geçirildi.. İŞTE KOCAELİ VALİLİĞİNCCE YAPILAN AÇIKLAMASI Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalarda; 27 Şubat 2020 günü, Gebze ilçesi, Eskihisar Mahallesinde bir şahsın elinde bulunan tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı duyumunun alınması üzerine Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon sonucunda (1) şüpheli şahıs ile birlikte Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen (207) adet tarihi sikke, (1) adet testi ve (1) adet gözyaşı şişesi olmak üzere toplamda (209) adet tarihi eser ele geçirilmiştir. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.

Gebze Eskihisar Mahallesinde bir şahsın elinde bulunan tarihi eserler yapılan operasyonla el geçirildi..

İŞTE KOCAELİ VALİLİĞİNCCE YAPILAN AÇIKLAMASI
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalarda; 27 Şubat 2020 günü, Gebze ilçesi, Eskihisar Mahallesinde bir şahsın elinde bulunan tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı duyumunun alınması üzerine Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon sonucunda (1) şüpheli şahıs ile birlikte Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen (207) adet tarihi sikke, (1) adet testi ve (1) adet gözyaşı şişesi olmak üzere toplamda (209) adet tarihi eser ele geçirilmiştir. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.