BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GENÇLERİN YANINDA

Dünya 18.10.2021 - 10:48, Güncelleme: 18.10.2021 - 11:40
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GENÇLERİN YANINDA

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftanın ilk günü bayrak töreninde Tübitak Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine konuk oldu.    Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte okulları bayrak törenlerinde ziyaretlerini sürdürüyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftanın ilk günü bayrak töreninde Tübitak Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine konuk oldu.  Okul idarecileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerle birlikte saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okuyan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz törenin ardından sınıfları gezdi. Öğrencilerle dersleri ve gelecekteki eğitim planları hakkında sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gençlere başarılar diledi. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz sınıfların ardından öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir süre istişarede ve değerlendirmelerde bulundu. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftanın ilk günü bayrak töreninde Tübitak Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine konuk oldu. 

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte okulları bayrak törenlerinde ziyaretlerini sürdürüyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftanın ilk günü bayrak töreninde Tübitak Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine konuk oldu.  Okul idarecileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerle birlikte saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okuyan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz törenin ardından sınıfları gezdi. Öğrencilerle dersleri ve gelecekteki eğitim planları hakkında sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gençlere başarılar diledi. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz sınıfların ardından öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir süre istişarede ve değerlendirmelerde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.