OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN AKRABALARI İLE BULUŞTU

Spor 21.08.2021 - 22:46, Güncelleme: 21.08.2021 - 22:46
 

OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN AKRABALARI İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesi, Kocaeli, Ardahan ve Türkiye’nin Olimpiyat gururu olan Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları erkekler kumite 67 kilo finaline yükselerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Tarihi bir başarının altına imzasını atan sporcumuz, olimpiyat oyunlarına ilk kez dahil edilen karatede ikinciliğe ulaştı ve böylece bu branş için verilen ilk gümüş madalyayı kazanmış oldu. Eray Şamdan’ın bu başarısı tüm Türkiye genelinde büyük bir sevinç, coşku ve heyecan oluşturdu. Yurda dönüşünde havalimanında ve mahallesinde coşku ve tezahüratla karşılanan Eray Şamdan ulusal basın ve tv söyleşileri ve başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz olmak üzere protokol ziyaretleri ile yoğun geçen iki haftanın ardından bugün ailesi ve yakın akrabaları ile güzel bir hafta sonu gerçekleştirerek hem olimpiyat başarısının sevincini tekrar birlikte yaşadaı hem de yorgunluk attı.. Gebze Duraklı köyünde Hüseyin Mutlu’nun kır evindeki ev sahipliğinde gerçekleşen aile ve akraba buluşmasına Eray Şamdan’ın babası Adnan ve annesi Nevriye Şamdan, dayısı Gebzeli iş adamı ve Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Mestan Okan, Adnan Şamdan’ın dayısı ve Kocaeli Haberi Genel Yayın Koordinatörümüz gazeteci Cengiz Yucak ve Eray Şamdan’ın diğer akrabaları eşleri ile birlikte katılım sağladılar.. Eray Şamdan akrabalarıyla bir arada olmanın ve olimpiyat madalyası sevincini paylaşmanın mutlululuğu ile kuzu tandırı kendi elleri ile servis yaptı. Üç ay sonra başlayacak olan Dünya şampiyonası hazırlığına başlayacak olan Eray Şamdan, akrabalarına yaptığı açıklamada üç yıl sonra yapılacak olan Olimpiyat Şampiyonasına tekrar katılarak altın madalyaya ulaşmak istediğini dile getirdi..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesi, Kocaeli, Ardahan ve Türkiye’nin Olimpiyat gururu olan Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları erkekler kumite 67 kilo finaline yükselerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Tarihi bir başarının altına imzasını atan sporcumuz, olimpiyat oyunlarına ilk kez dahil edilen karatede ikinciliğe ulaştı ve böylece bu branş için verilen ilk gümüş madalyayı kazanmış oldu.

Eray Şamdan’ın bu başarısı tüm Türkiye genelinde büyük bir sevinç, coşku ve heyecan oluşturdu. Yurda dönüşünde havalimanında ve mahallesinde coşku ve tezahüratla karşılanan Eray Şamdan ulusal basın ve tv söyleşileri ve başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz olmak üzere protokol ziyaretleri ile yoğun geçen iki haftanın ardından bugün ailesi ve yakın akrabaları ile güzel bir hafta sonu gerçekleştirerek hem olimpiyat başarısının sevincini tekrar birlikte yaşadaı hem de yorgunluk attı..

Gebze Duraklı köyünde Hüseyin Mutlu’nun kır evindeki ev sahipliğinde gerçekleşen aile ve akraba buluşmasına Eray Şamdan’ın babası Adnan ve annesi Nevriye Şamdan, dayısı Gebzeli iş adamı ve Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Mestan Okan, Adnan Şamdan’ın dayısı ve Kocaeli Haberi Genel Yayın Koordinatörümüz gazeteci Cengiz Yucak ve Eray Şamdan’ın diğer akrabaları eşleri ile birlikte katılım sağladılar..

Eray Şamdan akrabalarıyla bir arada olmanın ve olimpiyat madalyası sevincini paylaşmanın mutlululuğu ile kuzu tandırı kendi elleri ile servis yaptı. Üç ay sonra başlayacak olan Dünya şampiyonası hazırlığına başlayacak olan Eray Şamdan, akrabalarına yaptığı açıklamada üç yıl sonra yapılacak olan Olimpiyat Şampiyonasına tekrar katılarak altın madalyaya ulaşmak istediğini dile getirdi..
Bir Nuran Güleryüz ve Mestan Okan dahil 16 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.