GEBZE'DEN İSTANBUL'A DESTEK

Siyaset 20.06.2019 - 05:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DEN İSTANBUL'A DESTEK

23 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti adayı Binali Yıldırım'a Gebze'den destek gitti.. Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Serkan Özgenç, kadınlar ve gençlerden oluşturduğu bir ekip ile İstanbul'a giderek Kartal İlçe Teşkilatının seçim çalışmalarına destek verdi. Gebze ekibinin bu dfesteğinin 23 Haziran gecesine kadar devam edeceği öğrenildi.. Özgenç yaptığı açıklamada "Gebze teşkilatları olarak İstanbul’da yenilenecek seçimler sebebi ile Kartal teşkilatımıza destek olduk. Adayımız Binali Yıldırım için meydanlarda ter döktük." dedi.

23 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti adayı Binali Yıldırım'a Gebze'den destek gitti..
Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Serkan Özgenç, kadınlar ve gençlerden oluşturduğu bir ekip ile İstanbul'a giderek Kartal İlçe Teşkilatının seçim çalışmalarına destek verdi. Gebze ekibinin bu dfesteğinin 23 Haziran gecesine kadar devam edeceği öğrenildi..
Özgenç yaptığı açıklamada "Gebze teşkilatları olarak İstanbul’da yenilenecek seçimler sebebi ile Kartal teşkilatımıza destek olduk. Adayımız Binali Yıldırım için meydanlarda ter döktük." dedi.
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.