Gebze’den evlatlık verilen Kader bulundu!

Yaşam 20.06.2019 - 15:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gebze’den evlatlık verilen Kader bulundu!

Müge Anlı bir kişiyi daha ailesine kavuşturdu.. İstanbul’da yaşayan Fatma Özdağ ile Yakup Aydın çifti, ilk doğan kızları Kader Aydemir’i 9 aylık iken halaları aracılığıyla Gebze Beylikbağı’nda ikamet eden Kezban ve Durmuş Aydemir çiftine evlatlık olarak verdi. Çocuklarını 8 yaşına kadar gören aile, ondan sonra ise bir daha haber alamadı. Ablasını bulmak için hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hasret isimli genç kız, bugün 24 yaşında olan ablasının bulunması için yardım istedi. En son 5 yıl önce kızlarını görmek için Beylikbağı’na giden aile, kızlarının yaşadığı evde kimseye ulaşamadı. 5 yıldan bu yana ablasını bulmak için çaba sarf eden Hasret, son olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Programın yapımcısı Müge Anlı, 1995 doğumlu olan Kader Aydemir’i bulmak için izleyicilerden yardım istedi. 9 aylık iken evlatlık verilen Kader Aydemir'den iyi haber geldi. 23 yıllık hasret programda bugün dindi. Bugün canlı yayında oğlu ile stüdyoya gelen Kader Aydemir, kardeşi Kezban Aydemir ile kucaklaştı, hasret giderdi. Stüdyoda ve ekran başında bulunan milyonlarca izleyici gözyaşına hakim olamadı. Anne Fatma Aydemir de canlı yayına geldi. Kızına bol bol sarılan ve gözyaşı döken anne, torunuyla da ilk kez bir araya gelmiş oldu.

Müge Anlı bir kişiyi daha ailesine kavuşturdu..
İstanbul’da yaşayan Fatma Özdağ ile Yakup Aydın çifti, ilk doğan kızları Kader Aydemir’i 9 aylık iken halaları aracılığıyla Gebze Beylikbağı’nda ikamet eden Kezban ve Durmuş Aydemir çiftine evlatlık olarak verdi. Çocuklarını 8 yaşına kadar gören aile, ondan sonra ise bir daha haber alamadı. Ablasını bulmak için hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hasret isimli genç kız, bugün 24 yaşında olan ablasının bulunması için yardım istedi.

En son 5 yıl önce kızlarını görmek için Beylikbağı’na giden aile, kızlarının yaşadığı evde kimseye ulaşamadı. 5 yıldan bu yana ablasını bulmak için çaba sarf eden Hasret, son olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Programın yapımcısı Müge Anlı, 1995 doğumlu olan Kader Aydemir’i bulmak için izleyicilerden yardım istedi.

9 aylık iken evlatlık verilen Kader Aydemir'den iyi haber geldi. 23 yıllık hasret programda bugün dindi. Bugün canlı yayında oğlu ile stüdyoya gelen Kader Aydemir, kardeşi Kezban Aydemir ile kucaklaştı, hasret giderdi. Stüdyoda ve ekran başında bulunan milyonlarca izleyici gözyaşına hakim olamadı. Anne Fatma Aydemir de canlı yayına geldi. Kızına bol bol sarılan ve gözyaşı döken anne, torunuyla da ilk kez bir araya gelmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.