AK PARTİ'DEN İMAMOĞLU'NA SERT TEPKİ

Siyaset 07.12.2021 - 14:41, Güncelleme: 07.12.2021 - 17:58
 

AK PARTİ'DEN İMAMOĞLU'NA SERT TEPKİ

KOCAELİ HABERİ
Seçim öncesinde metro hatlarını iki katına çıkaracağını vaad eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden bu yana yeni hiçbir hat ve proje eklemedi, AK Parti döneminde başlatılan metro hatlarını ise kısmen devam ettirdi. İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ise İmamoğlu'nun metro konusundaki politikasına tepki göstererek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Göksu sosyal medya paylaşımında, "CHP'li İBB Başkanı her konuda olduğu gibi metro konusunda da samimiyetsiz. İBB'nin AK Parti döneminde yapılmak istenen metrolara o zaman İBB Meclis Üyesi olan sayın başkan ve CHP Grubu "RET" oyu vererek muhalefet ediyordu. İşte bunun adı samimiyetsizliktir, iki yüzlülüktür" ifadelerini kullandı. kaynak: yenisafak.com
KOCAELİ HABERİ

Seçim öncesinde metro hatlarını iki katına çıkaracağını vaad eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden bu yana yeni hiçbir hat ve proje eklemedi, AK Parti döneminde başlatılan metro hatlarını ise kısmen devam ettirdi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ise İmamoğlu'nun metro konusundaki politikasına tepki göstererek dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Göksu sosyal medya paylaşımında, "CHP'li İBB Başkanı her konuda olduğu gibi metro konusunda da samimiyetsiz. İBB'nin AK Parti döneminde yapılmak istenen metrolara o zaman İBB Meclis Üyesi olan sayın başkan ve CHP Grubu "RET" oyu vererek muhalefet ediyordu. İşte bunun adı samimiyetsizliktir, iki yüzlülüktür" ifadelerini kullandı.

kaynak: yenisafak.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.