GEBZE'DEKİ TRABZONLULARA GÜZEL HABER

10.07.2019 - 12:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DEKİ TRABZONLULARA GÜZEL HABER

Süper Lig takımlarımızdan Trabzonspor’un lisanslı ürünlerini satan TS Club tırı Gebze’ye gelyor.. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlara Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş tarafından yapılan açıklamay göre 11-17 Temmuz tarihleri arasında Gebze Hacı Sultanorhan Mahallesi İlyasbey Caddesi’nde İlyasbey Camii yanında satışa başlayacak olan TS Club tırı, Trabzonspor’un en yeni ürünlerini ve sezon formalarını taratfarlara satışa sunacak..  TS Club TIR’ı 11-17 Temmuz tarihleri arasında 09.00- 18.00 saatleri arasında taraftarlara satış hizmeti verecek.

Süper Lig takımlarımızdan Trabzonspor’un lisanslı ürünlerini satan TS Club tırı Gebze’ye gelyor..
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlara Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş tarafından yapılan açıklamay göre 11-17 Temmuz tarihleri arasında Gebze Hacı Sultanorhan Mahallesi İlyasbey Caddesi’nde İlyasbey Camii yanında satışa başlayacak olan TS Club tırı, Trabzonspor’un en yeni ürünlerini ve sezon formalarını taratfarlara satışa sunacak.. 
TS Club TIR’ı 11-17 Temmuz tarihleri arasında 09.00- 18.00 saatleri arasında taraftarlara satış hizmeti verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.