GEBZE'DE YENİ DÖNEM HAZIRLIĞI

Röpotajlar 21.08.2019 - 18:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE YENİ DÖNEM HAZIRLIĞI

Gebze Kültür Merkezinde yeni döneme hazırlanılıyor Gebze’de salonlar yeni döneme hazırlanıyor. Gebze Belediyesi bünyesinde yer alan kültür sanat ve nikah salonları yeni döneme hazırlanıyor. Gebzelileri birbirinden farklı dopdolu etkinliklerde buluşturan, kent meydanındaki Gebze Kültür Merkezi ana salonu ve nikah salonlarında yeni dönem için bakım onarım çalışmaları başlatıldı. Gebzelilerin daha konforlu bir şekilde etkinliklere katılabilmeleri için başlatılan bakım çalışmalarının sürdüğü salonlar en kısa sürede vatandaşların hizmetine girecek.

Gebze Kültür Merkezinde yeni döneme hazırlanılıyor
Gebze’de salonlar yeni döneme hazırlanıyor. Gebze Belediyesi bünyesinde yer alan kültür sanat ve nikah salonları yeni döneme hazırlanıyor.

Gebzelileri birbirinden farklı dopdolu etkinliklerde buluşturan, kent meydanındaki Gebze Kültür Merkezi ana salonu ve nikah salonlarında yeni dönem için bakım onarım çalışmaları başlatıldı. Gebzelilerin daha konforlu bir şekilde etkinliklere katılabilmeleri için başlatılan bakım çalışmalarının sürdüğü salonlar en kısa sürede vatandaşların hizmetine girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.