GEBZE'DE YANGIN

11.06.2019 - 20:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE YANGIN

Gebze'de ticari bir depoda yangın çıktı, maddi hasarın büyük olduğu yangın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.. Gebze Sultan Orhan Mahallesinde yer alan bir sanayi sitesindeki depolama şirketine ait depoda bugün öğle saatlerinde henüz tesbit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesiyle haber verilen itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri yangın mahalline geldiler.  İtfaiye ekibinin başarılı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başladı.. Polis tarafından yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Gebze'de ticari bir depoda yangın çıktı, maddi hasarın büyük olduğu yangın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü..
Gebze Sultan Orhan Mahallesinde yer alan bir sanayi sitesindeki depolama şirketine ait depoda bugün öğle saatlerinde henüz tesbit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesiyle haber verilen itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri yangın mahalline geldiler. 
İtfaiye ekibinin başarılı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başladı..
Polis tarafından yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.