TATLISES'İN YENİ KORONA TESTİ SONUCU BELLİ OLDU

Magazin - Cemiyet 07.01.2022 - 17:01, Güncelleme: 07.01.2022 - 17:02
 

TATLISES'İN YENİ KORONA TESTİ SONUCU BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Konser ve ekran maratonuna devam eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 70 yaşındaki Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastalığı atlattığını ifade etti. "POZİTİFTİM, NEGATİFE DÖNDÜM" Konuyla ilgili açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "Hayırlı günler arkadaşlar. Pozitiftim, negatife döndüm." diyerek, 8 Ocak'ta Ankara'daki bir mekanda konser vereceğini de duyurdu.
KOCAELİ HABERİ

Konser ve ekran maratonuna devam eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 70 yaşındaki Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastalığı atlattığını ifade etti.

"POZİTİFTİM, NEGATİFE DÖNDÜM"

Konuyla ilgili açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "Hayırlı günler arkadaşlar. Pozitiftim, negatife döndüm." diyerek, 8 Ocak'ta Ankara'daki bir mekanda konser vereceğini de duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.