GEBZE'DE SIRA VAHDETTİN DURAN'DA

Siyaset 18.07.2019 - 16:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE SIRA VAHDETTİN DURAN'DA

KOCAELİHABERİ/CENGİZYÜCAK Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Partinin rotasını "1994 ruhu"na çevirirken gerek Teşkilat yapılanmasında gerekse de son 31 Mart yerel seçimlerinde tercih edilen belediye başkan adayı profillerinde o dönemde görev yapmış veya o dönemin yetişdirdiği kadrolara görev verildiği dikkatlerden kaçmadı.. 1999 yılının Fazilet Partisi Darıca Belde Başkanı ve 2004-2009 dönemi Gebze Belediye Başkan yardımcısı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart 2019 seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı gösterildi ve seçildi.. 2004-2009 dönemi Gebze Belediye Başkan İbrahim Pehlivan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ında sorumlu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi.. Şimdi gözler  2004-2009 döneminin bir diğer Gebze Belediye Başkan yardımcısı olan Vahdettin Duran'a çevrildi. Gebze bölgesinin tanınan, sevilen ve saygın isimlerinden birisi olan Vahdettin Duran'ın da yakın bir zamanda Gebze Belediyesinde veya iştirak şirketlerinde önemli bir göreve gelmesi bekleniyor..

KOCAELİHABERİ/CENGİZYÜCAK Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Partinin rotasını "1994 ruhu"na çevirirken gerek Teşkilat yapılanmasında gerekse de son 31 Mart yerel seçimlerinde tercih edilen belediye başkan adayı profillerinde o dönemde görev yapmış veya o dönemin yetişdirdiği kadrolara görev verildiği dikkatlerden kaçmadı..
1999 yılının Fazilet Partisi Darıca Belde Başkanı ve 2004-2009 dönemi Gebze Belediye Başkan yardımcısı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart 2019 seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı gösterildi ve seçildi..
2004-2009 dönemi Gebze Belediye Başkan İbrahim Pehlivan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ında sorumlu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi..
Şimdi gözler  2004-2009 döneminin bir diğer Gebze Belediye Başkan yardımcısı olan Vahdettin Duran'a çevrildi. Gebze bölgesinin tanınan, sevilen ve saygın isimlerinden birisi olan Vahdettin Duran'ın da yakın bir zamanda Gebze Belediyesinde veya iştirak şirketlerinde önemli bir göreve gelmesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.