GEBZE'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

Dünya 25.02.2020 - 18:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

Gebze İlçesi Muhtarlar Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.    Gebze Belediyesi Kardelen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra  Vali Yardımcısı Dr. Osman Abdullah Günaydın, Gebze  Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Gebze  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Lütfü Efil,  Gebze Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman, kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ile Gebze İlçesi Muhtarları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Muhtar buluşmalarında bu ay Gebze ilçemizdeyiz. Muhtarlarımızı dinleyerek, onların bizlere aktaracakları sorunlar ve talepler konusunda istişarelerde bulunacağız. En son yapılan yerel seçimlerden sonra Gebze ilçemizde ilk toplantımızı yapıyoruz. Bundan dolayı yeni seçilen bütün muhtarlarımıza başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Yine aynı şekilde Gebze Belediye Başkanımıza hayırlı olsun diyorum." dedi.. En Önem Verdiğimiz Konulardan Biriside Eğitim Konusudur. "Kocaeli’de bir çok alanda bir çok çalışmayı hep birlikte yapmaya gayret ediyoruz. En önem verdiğimiz konulardan biriside eğitim konusudur." diyerek eğitim konusuna vurgu yapan Vali Aksoy " Okul çağında olup okula devam etmeyen hiçbir öğrencimizin kalmaması adına gayret gösteriyoruz. Gebze bölgemizin özellikle sanayi bölgesi olması nedeniyle yoğun göç alan ve göçle gelen insanlarımızın da eğitim dışında kalma ihtimallerinin yüksek olduğu bir bölge. Bu bakımdan muhtar arkadaşlarımızın kendi bölgelerinde eğitim dışında kalmış vatandaşlarımız varsa bunları mutlaka okul müdürlerimize, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, kaymakamlığımıza bildirmelerini istiyoruz. Okul çağını geçmiş olanlar varsa onlarıda açık ortaokul ve açık liselere yönlendirerek, eğitim dışı kalmamaları için gayret göstermenizi istiyoruz. Okuma yazma seferberliği yaptık ve okumaz yazmazları okur yazar hale getirdik. Ancak bölgemize sonradan gelmiş olan ve okur yazar olmayan insanımız varsa bunlarıda okur yazar hale getirmek için aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi..

Gebze İlçesi Muhtarlar Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. 

 
Gebze Belediyesi Kardelen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra  Vali Yardımcısı Dr. Osman Abdullah Günaydın, Gebze  Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Gebze  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Lütfü Efil,  Gebze Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman, kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ile Gebze İlçesi Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Muhtar buluşmalarında bu ay Gebze ilçemizdeyiz. Muhtarlarımızı dinleyerek, onların bizlere aktaracakları sorunlar ve talepler konusunda istişarelerde bulunacağız. En son yapılan yerel seçimlerden sonra Gebze ilçemizde ilk toplantımızı yapıyoruz. Bundan dolayı yeni seçilen bütün muhtarlarımıza başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Yine aynı şekilde Gebze Belediye Başkanımıza hayırlı olsun diyorum." dedi..

En Önem Verdiğimiz Konulardan Biriside Eğitim Konusudur.

"
Kocaeli’de bir çok alanda bir çok çalışmayı hep birlikte yapmaya gayret ediyoruz. En önem verdiğimiz konulardan biriside eğitim konusudur." diyerek eğitim konusuna vurgu yapan Vali Aksoy " Okul çağında olup okula devam etmeyen hiçbir öğrencimizin kalmaması adına gayret gösteriyoruz. Gebze bölgemizin özellikle sanayi bölgesi olması nedeniyle yoğun göç alan ve göçle gelen insanlarımızın da eğitim dışında kalma ihtimallerinin yüksek olduğu bir bölge. Bu bakımdan muhtar arkadaşlarımızın kendi bölgelerinde eğitim dışında kalmış vatandaşlarımız varsa bunları mutlaka okul müdürlerimize, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, kaymakamlığımıza bildirmelerini istiyoruz. Okul çağını geçmiş olanlar varsa onlarıda açık ortaokul ve açık liselere yönlendirerek, eğitim dışı kalmamaları için gayret göstermenizi istiyoruz. Okuma yazma seferberliği yaptık ve okumaz yazmazları okur yazar hale getirdik. Ancak bölgemize sonradan gelmiş olan ve okur yazar olmayan insanımız varsa bunlarıda okur yazar hale getirmek için aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.