Erdoğan: ''Sandıkları da patlatacağız''

Siyaset 06.11.2021 - 17:34, Güncelleme: 06.11.2021 - 17:34
 

Erdoğan: ''Sandıkları da patlatacağız''

KOCAELİ HABERİ
Erdoğan "Kapı kapı dolaşacağız, Allah'ın izni ile 2023'te sandıkları da patlatacağız" dedi.. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 fabrika ve Şehir Stadyumu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Kapı kapı dolaşacağız, Allah’ın izni ile 2023’te sandıkları da patlatacağız” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Erdoğan "Kapı kapı dolaşacağız, Allah'ın izni ile 2023'te sandıkları da patlatacağız" dedi..

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 fabrika ve Şehir Stadyumu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Kapı kapı dolaşacağız, Allah’ın izni ile 2023’te sandıkları da patlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.