Taliban Kabil'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdi

Dünya 16.08.2021 - 07:09, Güncelleme: 16.08.2021 - 07:11
 

Taliban Kabil'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdi

.
Taliban, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdi. Al Jazeera televizyonu bir grup silahlı Taliban'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdikleri o anların görüntülerini paylaştı. Taliban, Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı ele geçirdi. Al Jazeera'nin aktardığı haberde, Kabil'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giren bir grup silahlı Taliban'In görüntülerine yer verildi.   Taliban fighters have entered Afghanistan’s presidential palace hours after President Ashraf Ghani fled the country — in pictures https://t.co/fqqlySOdKy pic.twitter.com/sqUZGdssMr— Al Jazeera English (@AJEnglish) August 15, 2021
.

Taliban, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdi. Al Jazeera televizyonu bir grup silahlı Taliban'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdikleri o anların görüntülerini paylaştı.

Taliban, Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı ele geçirdi. Al Jazeera'nin aktardığı haberde, Kabil'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giren bir grup silahlı Taliban'In görüntülerine yer verildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.