GEBZE'DE KORONAVİRÜS TOPLANTISI

06.08.2020 - 11:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE KORONAVİRÜS TOPLANTISI

KH/CENGİZYUCAK Ülke genelinde Koronavirüs vaka sayılarında artış görülürken Gebze'de de dikkat çeken bir toplantı gerçekleşrtieildi.. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştierilen toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Gökhan Nalbant ve ekibiyle birlikte, Gebze’de Coronavirüs vakalarını masaya yatırdı ve neler yapabileceğini konuştu.

KH/CENGİZYUCAK Ülke genelinde Koronavirüs vaka sayılarında artış görülürken Gebze'de de dikkat çeken bir toplantı gerçekleşrtieildi..

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştierilen toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Gökhan Nalbant ve ekibiyle birlikte, Gebze’de Coronavirüs vakalarını masaya yatırdı ve neler yapabileceğini konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.