AK PARTİNİN OY ORANINI AÇIKLADI

Siyaset 01.10.2021 - 05:56, Güncelleme: 01.10.2021 - 05:56
 

AK PARTİNİN OY ORANINI AÇIKLADI

Kocaelihaberi
Ak Partinin oy oranınının düştüğü şeklindeki idialara ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen “Bizim oy oranımız Yüzde 38-40 arasında bir dalgalanma çiziyor. Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle” dedi ve “Oldukça iyi bir oran” diye ekledi.... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, anket sonuçlarına göre partisinin oy oranının yüzde 38-40 arasında dalgalanma çizdiğini belirterek, "Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var. Vatandaşımız, iyi çalışırsan gereğini yaparsan bize ekstra bir 5-6 puan daha verebileceğini söylüyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız" dedi.
Kocaelihaberi

Ak Partinin oy oranınının düştüğü şeklindeki idialara ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen “Bizim oy oranımız Yüzde 38-40 arasında bir dalgalanma çiziyor. Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle” dedi ve “Oldukça iyi bir oran” diye ekledi....

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, anket sonuçlarına göre partisinin oy oranının yüzde 38-40 arasında dalgalanma çizdiğini belirterek, "Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var. Vatandaşımız, iyi çalışırsan gereğini yaparsan bize ekstra bir 5-6 puan daha verebileceğini söylüyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.