İŞTE BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS KAYIP SAYIMIZ

Dünya 06.08.2021 - 20:17, Güncelleme: 06.08.2021 - 20:23
 

İŞTE BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS KAYIP SAYIMIZ

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanlığının açıkladığı 6 Ağustos gününe ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 243 bin 280 yeni testten 23 bin 957'si pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 101 kişi daha hayatını kaybetti. Bakan Koca twitter'dan yaptığı uyarıda "Vaka sayılarının artış hızı istenilen seviyede düşerse daha güvende olacağız. Bunun için iki yol var; tedbir ve aşı. Aşınızı olun" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanlığının açıkladığı 6 Ağustos gününe ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 243 bin 280 yeni testten 23 bin 957'si pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 101 kişi daha hayatını kaybetti.

Bakan Koca twitter'dan yaptığı uyarıda "Vaka sayılarının artış hızı istenilen seviyede düşerse daha güvende olacağız. Bunun için iki yol var; tedbir ve aşı. Aşınızı olun" dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.