GEBZE'DE KADIN VEKİLLERE YOĞUN İLGİ

Siyaset 20.09.2020 - 19:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE KADIN VEKİLLERE YOĞUN İLGİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe kongresi, Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya'ın başkan adaylığında Tatlıkuyu kapalı pazar alanında gerçekleştirildi. Kongre sonucuyla resmi olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya oldu.. Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Beklediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları ile İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe başkanlarının yüksek katılım gösterdiği ilçe kongresinde en dikkat çeken karelerden birisi de Ak Parti Gebzeli Kadın yönetici ve üyelerinin, parti içinde idölleri olarak gördükleri Kocaeli'nin Kadın milletvekilleri Av. Emine Macit Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Kadın kolları Başkanı Yasemin Özdemir'e gösterdikleri yoğun ilgi oldu.. 

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe kongresi, Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya'ın başkan adaylığında Tatlıkuyu kapalı pazar alanında gerçekleştirildi. Kongre sonucuyla resmi olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya oldu..

Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Beklediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları ile İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe başkanlarının yüksek katılım gösterdiği ilçe kongresinde en dikkat çeken karelerden birisi de Ak Parti Gebzeli Kadın yönetici ve üyelerinin, parti içinde idölleri olarak gördükleri Kocaeli'nin Kadın milletvekilleri Av. Emine Macit Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Kadın kolları Başkanı Yasemin Özdemir'e gösterdikleri yoğun ilgi oldu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.