GEBZE'DE İLGİ YÜKSEK OLDU

18.09.2019 - 10:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE İLGİ YÜKSEK OLDU

Büyükşehir Belediyesi Gebze Yüzme Havuzunda keyifli vakit geçiren çocuklar, yüzme sporun tadını doyasıya yaşadı.  Gebze’de 2 bin 500 çocuk yüzme ile tanıştı   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukların sağlıklı büyümeleri ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için 2018-2019 öğretim yılında ücretsiz kış ve yaz sezonunda spor okulu düzenledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Gebze Olimpik Yüzme Havuzundan faydalanan 2 bin 500 çocuk yüzme sporu ile tanıştı.   ANNE VE BABALARINA AYRI BİR GURUR YAŞATIYOR Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, sporun altyapısını çocuklara bir birinden farklı eğitim ve etkinlikler hazırlayarak “Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla, Gebze bölgesindeki 06-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursu düzenledi. Haftada iki gün ikişer saat yüzme kursu eğitimi alan minik yüzücüler ilk kulaçlarını attıkları Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda anne ve babalarına ayrı bir gurur yaşatıyor.

Büyükşehir Belediyesi Gebze Yüzme Havuzunda keyifli vakit geçiren çocuklar, yüzme sporun tadını doyasıya yaşadı.  Gebze’de 2 bin 500 çocuk yüzme ile tanıştı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukların sağlıklı büyümeleri ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için 2018-2019 öğretim yılında ücretsiz kış ve yaz sezonunda spor okulu düzenledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Gebze Olimpik Yüzme Havuzundan faydalanan 2 bin 500 çocuk yüzme sporu ile tanıştı.

 

ANNE VE BABALARINA AYRI BİR GURUR YAŞATIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, sporun altyapısını çocuklara bir birinden farklı eğitim ve etkinlikler hazırlayarak “Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla, Gebze bölgesindeki 06-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursu düzenledi. Haftada iki gün ikişer saat yüzme kursu eğitimi alan minik yüzücüler ilk kulaçlarını attıkları Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda anne ve babalarına ayrı bir gurur yaşatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.