GEBZE'DE FAHRİ MÜFETTİŞ VE TRAFİK CEZASI İSYANI!

Dünya 01.07.2020 - 14:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE FAHRİ MÜFETTİŞ VE TRAFİK CEZASI İSYANI!

KH/CENGİZYUCAK Gebze Emniyet Müdürlüğünden yetkili fahri trafik müfettişin bir ayda 400 bin TL'ye yakın trafik cezası kestiği iddiası mahaleliyi isyan ettirdi.. Gebze Millet caddesi ve Kızılay caddesinde ters yola giriş ve park yasağı ihlalleri yapanlara, mahallede görevli kimliği belirsiz bir fahri müfettiş tarafından bir ay içinde 400 bin TL'ye yakın bir para cezası kesildiği iddia edildi.. Evinin ve iş yerinin önüne aracını bırakanlara kesilen park cezasının yanısıra Metro inşaatından dolayı Kızılay caddesine kestirmeden ters yönden giriş yapanlara da 1228 TL ceza kesilmesi mahalle halkını ve esnafı çileden çıkardı.. Bugün Gebze Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesi eski evlendirme dairesinin önünde bir araya gelerek basın açıklaması yapan mahalle halkı ve esnaflar, gazetecilere ellerindeki trafik ceza makbuzlarını göstererek  "zaten koronavirüs dolayısı ile gelirlerimiz ve ticaretmiz düştü. Bir de üstüne üstlük kişi başı biner lirayı aşan bu trafik cezaları bizleri daha da zor duruma soktu" diye bu duruma tepkilerini dile getirdikten sonra Gebze Emniyet müdürülüğünün bu duruma bir an önce el koymasını ve makul bir çözüm bulunmasını istediler..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Emniyet Müdürlüğünden yetkili fahri trafik müfettişin bir ayda 400 bin TL'ye yakın trafik cezası kestiği iddiası mahaleliyi isyan ettirdi..

Gebze Millet caddesi ve Kızılay caddesinde ters yola giriş ve park yasağı ihlalleri yapanlara, mahallede görevli kimliği belirsiz bir fahri müfettiş tarafından bir ay içinde 400 bin TL'ye yakın bir para cezası kesildiği iddia edildi..

Evinin ve iş yerinin önüne aracını bırakanlara kesilen park cezasının yanısıra Metro inşaatından dolayı Kızılay caddesine kestirmeden ters yönden giriş yapanlara da 1228 TL ceza kesilmesi mahalle halkını ve esnafı çileden çıkardı..

Bugün Gebze Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesi eski evlendirme dairesinin önünde bir araya gelerek basın açıklaması yapan mahalle halkı ve esnaflar, gazetecilere ellerindeki trafik ceza makbuzlarını göstererek  "zaten koronavirüs dolayısı ile gelirlerimiz ve ticaretmiz düştü. Bir de üstüne üstlük kişi başı biner lirayı aşan bu trafik cezaları bizleri daha da zor duruma soktu" diye bu duruma tepkilerini dile getirdikten sonra Gebze Emniyet müdürülüğünün bu duruma bir an önce el koymasını ve makul bir çözüm bulunmasını istediler..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.