GEBZE'DE FABRİKA YANGINI!

08.08.2020 - 09:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE FABRİKA YANGINI!

KH/CENGİZYUCAK Gebze Balçık Köyü Kumtepe mevkisinde İshakoğlu Beton santrali yakınında kurulu bulunan bir palet fabrikasının imalat bölümünde dün gece 03:00 sılarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine yangın mahalline  gelen Kocaeli Büyükşehir, Gebze Belediyesi ve Mollafenari Gönüllü  itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Depoya sıçramadan kontrol altına alınan yangın, soğutma çalışmalarının ardından söndürüllürken, yangın nedeniyle paletler tamamen yandığı ve imalathane bölümü büyük zarar gördüğü öğrenildi.. foto:itfaiye

KH/CENGİZYUCAK Gebze Balçık Köyü Kumtepe mevkisinde İshakoğlu Beton santrali yakınında kurulu bulunan bir palet fabrikasının imalat bölümünde dün gece 03:00 sılarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine yangın mahalline  gelen Kocaeli Büyükşehir, Gebze Belediyesi ve Mollafenari Gönüllü  itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Depoya sıçramadan kontrol altına alınan yangın, soğutma çalışmalarının ardından söndürüllürken, yangın nedeniyle paletler tamamen yandığı ve imalathane bölümü büyük zarar gördüğü öğrenildi..
Görüntünün olası içeriği: açık hava
foto:itfaiye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.