DARICA FARABİ BAŞHEKİMİNDEN AŞI OLANA KİTAP KAMPANYASI

Dünya 12.08.2021 - 19:05, Güncelleme: 12.08.2021 - 19:12
 

DARICA FARABİ BAŞHEKİMİNDEN AŞI OLANA KİTAP KAMPANYASI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Farab, Araaştırma Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Güneş, vatandaşlarımızı ve özellikle 18-25 yaşa aralığındaki gençlerimizi koronavirüse karşı aşı olmaya teşviik etmek amacıyla "aşı olana Yorgun Mısralar isimli kendi şiir kitabını hediye etme" kampanyasını devam ettiriiyor.. Prof. Güneş bugün aşı olanlara kitaplarını hediye ettikten sonra o anları sosyaal medyadan "Kıymetli gençlerimiz aşısını olup şiir kitaplarını aldılar. Damarları antikorla dolsun. Allah tüm gençlerimizi, insanımızı hastalıklardan korusun" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Farab, Araaştırma Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Güneş, vatandaşlarımızı ve özellikle 18-25 yaşa aralığındaki gençlerimizi koronavirüse karşı aşı olmaya teşviik etmek amacıyla "aşı olana Yorgun Mısralar isimli kendi şiir kitabını hediye etme" kampanyasını devam ettiriiyor..

Prof. Güneş bugün aşı olanlara kitaplarını hediye ettikten sonra o anları sosyaal medyadan "Kıymetli gençlerimiz aşısını olup şiir kitaplarını aldılar. Damarları antikorla dolsun. Allah tüm gençlerimizi, insanımızı hastalıklardan korusun" mesajı ile paylaştı..
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'HEMŞİRE 2' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.