YANAN ORMAN ALANLARI İMARA AÇILACAK MI?

Gündem 02.08.2021 - 14:14, Güncelleme: 02.08.2021 - 14:14
 

YANAN ORMAN ALANLARI İMARA AÇILACAK MI?

Orman yangınlarıyla mücadele altıncı gününde 132 yangından 125'i kontrol altında
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Yanan orman arazilerinin yapılaşmaya tahsisi mümkün değildir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yangınla mücadele tweetle olmuyor bizzat sahada yangının içinde oluyor. Rüzgar da izin verirse en kısa sürede yangını kontrol altına alınırız diye düşünüyoruz" dedi. Bakan ayrıca, "Yanan orman arazilerinin herhangi bir sebeple yapılaşmaya veya başka amaçla tahsisi mümkün değildir. Şu anda tamamen boşaltılmış bir tesisimiz yok. Kısmi tedbir amaçlı boşaltılıp birkaç saat içinde dolan tesislerimiz var" açıklamasında bulundu.
Orman yangınlarıyla mücadele altıncı gününde 132 yangından 125'i kontrol altında

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Yanan orman arazilerinin yapılaşmaya tahsisi mümkün değildir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yangınla mücadele tweetle olmuyor bizzat sahada yangının içinde oluyor. Rüzgar da izin verirse en kısa sürede yangını kontrol altına alınırız diye düşünüyoruz" dedi. Bakan ayrıca, "Yanan orman arazilerinin herhangi bir sebeple yapılaşmaya veya başka amaçla tahsisi mümkün değildir. Şu anda tamamen boşaltılmış bir tesisimiz yok. Kısmi tedbir amaçlı boşaltılıp birkaç saat içinde dolan tesislerimiz var" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.