VALİ YAVUZ SANAYİCİNİN YANINDA

Güncel 14.12.2021 - 19:19, Güncelleme: 14.12.2021 - 19:19
 

VALİ YAVUZ SANAYİCİNİN YANINDA

KOCAELİ HABERİ
Vali Seddar Yavuz, bugün de Hayat Kimya Fabrikasını ziyaret etti.  Kimya sektöründe adını duyurmuş, dünyanın bir çok ülkesinde üretim tesisleri bulunan ve ilimizde faaliyet gösteren önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Hayat Kimya Fabrikasını ziyaret eden Vali Yavuz, üretim ve ihracata yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak, incelemelerde bulundu. Hayat Kimya Fabrikası Başkan Yardımcısı İbrahim Güler, Genel Sekreter Osman Aksoy, Direktörler; Ayfer Atılan ve Özden Fidan tarafından karşılanan Vali Yavuz, ilk olarak toplantı salonuna geçtiler.  Burada fabrikanın çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Vali Yavuz, ülkemiz ekonomisinin geliştirilmesine ve istihdamın arttırılmasına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra fabrika içerisindeki üretim tesislerini gezip, çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yavuz, yetkililerden bilgi alarak, çalışanlara kolaylıklar diledi.
KOCAELİ HABERİ

Vali Seddar Yavuz, bugün de Hayat Kimya Fabrikasını ziyaret etti. 

Kimya sektöründe adını duyurmuş, dünyanın bir çok ülkesinde üretim tesisleri bulunan ve ilimizde faaliyet gösteren önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Hayat Kimya Fabrikasını ziyaret eden Vali Yavuz, üretim ve ihracata yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak, incelemelerde bulundu.

Hayat Kimya Fabrikası Başkan Yardımcısı İbrahim Güler, Genel Sekreter Osman Aksoy, Direktörler; Ayfer Atılan ve Özden Fidan tarafından karşılanan Vali Yavuz, ilk olarak toplantı salonuna geçtiler.  Burada fabrikanın çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Vali Yavuz, ülkemiz ekonomisinin geliştirilmesine ve istihdamın arttırılmasına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Daha sonra fabrika içerisindeki üretim tesislerini gezip, çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yavuz, yetkililerden bilgi alarak, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.