GEBZE'DE ÇÖP KONTEYNIRLARINI KİM YENİLİYOR?

Dünya 01.02.2021 - 10:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE ÇÖP KONTEYNIRLARINI KİM YENİLİYOR?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediyesinin çöplerini taşımada kullanılan araçlar ve çöp kamyonları, Bosna Hersek Kocaeli ili Fahri Konsolosu ve Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı  Başkanı.Hasan Topaloğlu'na ait olurken çalışan personel ve şoförler ise Gebze Belediyesi çalışanı. Gebze’de çöp konteynırları yenileniyor ve Gebzeliler bu yenilemenin faturasının Gebze Belediyesince mi yoksa EVRA Group tarafından mı karşılandığını merak ediyor..  GEBZE'DE KONTEYNIRLAR YENİLENİYOR Gebze’de çöp toplama kapasitesi yüzde 130 oranında artırılmış kapalı sistem yeni yer üstü konteynırlarına yenileri ekleniyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki eski çöp konteynırlarını, çöp toplama kapasitesi yüzde 130 oranında artırılmış kapalı sistem yeni yer üstü çöp konteynırlarıyla değiştirmeyi sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında 80 adet yeni tip kapalı ve geniş hacimli konteynır Gebze’nin ana arterlerinde belirlenen noktalara yerleştiriliyor. Bu uygulamayla hem çevre ve temizlik hem de ana arterlerdeki trafik yükünü azaltma konusunda katkı sağlanmış olacak.

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediyesinin çöplerini taşımada kullanılan araçlar ve çöp kamyonları, Bosna Hersek Kocaeli ili Fahri Konsolosu ve Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı  Başkanı.Hasan Topaloğlu'na ait olurken çalışan personel ve şoförler ise Gebze Belediyesi çalışanı. Gebze’de çöp konteynırları yenileniyor ve Gebzeliler bu yenilemenin faturasının Gebze Belediyesince mi yoksa EVRA Group tarafından mı karşılandığını merak ediyor.. 

GEBZE'DE KONTEYNIRLAR YENİLENİYOR
Gebze’de çöp toplama kapasitesi yüzde 130 oranında artırılmış kapalı sistem yeni yer üstü konteynırlarına yenileri ekleniyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki eski çöp konteynırlarını, çöp toplama kapasitesi yüzde 130 oranında artırılmış kapalı sistem yeni yer üstü çöp konteynırlarıyla değiştirmeyi sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında 80 adet yeni tip kapalı ve geniş hacimli konteynır Gebze’nin ana arterlerinde belirlenen noktalara yerleştiriliyor. Bu uygulamayla hem çevre ve temizlik hem de ana arterlerdeki trafik yükünü azaltma konusunda katkı sağlanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.