GEBZE'DE AYNI YERDE YİNE FECİ KAZA

Dünya 26.07.2020 - 06:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE AYNI YERDE YİNE FECİ KAZA

KH/CENGİZYUCAK Gebze Pelitli mahallesi mezarlık yolunda yine trafik kazası meydan geldi.. Gidiş--Geliş çift yönlü bölünmemiş Gebze Pelitli köyü yeni mezarlık yolu üzerinde 41 UF 451 plakalı araç ile 41 D 9432 plakalı iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında araçlarda büyük maddi hasarlar ouşurken, araç içinde sıkışıp kalan iki sürücü ile birlikte toplam 5 kişi ise olay yerine intikal eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Mollafenari Gönüllü itfaiye ekiplerince araç içinden yaralı olarak çıkarıldıktan sonra ambulanslar ile en yakın hastaneye kaldıruıldılar..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Pelitli mahallesi mezarlık yolunda yine trafik kazası meydan geldi..

Gidiş--Geliş çift yönlü bölünmemiş Gebze Pelitli köyü yeni mezarlık yolu üzerinde 41 UF 451 plakalı araç ile 41 D 9432 plakalı iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında araçlarda büyük maddi hasarlar ouşurken, araç içinde sıkışıp kalan iki sürücü ile birlikte toplam 5 kişi ise olay yerine intikal eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Mollafenari Gönüllü itfaiye ekiplerince araç içinden yaralı olarak çıkarıldıktan sonra ambulanslar ile en yakın hastaneye kaldıruıldılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.