GEBZE'DE ARABALARA DA MASKE TAKILDI (Video Haber)

Dünya 27.06.2020 - 01:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE ARABALARA DA MASKE TAKILDI (Video Haber)

KH/CENGİZ YUCAK Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center, Gebzelilere dün akşam AVM açık hava otoparkında otomobil içinde ücretsiz sinema izleme keyfi sundu. Film öncesi katılımcılara sinema keyfinin olmazsa olmazı mısır ve içecek ikramıda yapıldı.. Gebze Center, otoparkına kurulan iki dev sinema perdesi ile misafirlerini sevilen filmlerle ücretsiz sunarken , izlemeye gelen bütün araçların önüne farlarını kapatacak şekilde maske taktı.. Arçlarına maske takılmasına şaşıran vatandaşlar, araçlarının maskeli fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan esprili paylaşımlarda bulundular.. ARAÇLARA NİÇİN MASKE?  AVM, etkinlik kapsamında araçların ön kısmı için tasarladığı özel giydirmelerle, normalleşme döneminde maske kullanımının önemine de dikkat çekmek istedi.. Normalleşme döneminde sosyal mesafe ve maske kullanımına da dikkat çekmek isteyen Gebze Center, araçların ön kısmı için özel olarak tasarlanan maske şeklindeki giydirmelerle ziyaretçilere döneme ilişkin özel mesajlar verdi.

KH/CENGİZ YUCAK Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center, Gebzelilere dün akşam AVM açık hava otoparkında otomobil içinde ücretsiz sinema izleme keyfi sundu. Film öncesi katılımcılara sinema keyfinin olmazsa olmazı mısır ve içecek ikramıda yapıldı..

Gebze Center, otoparkına kurulan iki dev sinema perdesi ile misafirlerini sevilen filmlerle ücretsiz sunarken , izlemeye gelen bütün araçların önüne farlarını kapatacak şekilde maske taktı..

Arçlarına maske takılmasına şaşıran vatandaşlar, araçlarının maskeli fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan esprili paylaşımlarda bulundular..

ARAÇLARA NİÇİN MASKE?


 AVM, etkinlik kapsamında araçların ön kısmı için tasarladığı özel giydirmelerle, normalleşme döneminde maske kullanımının önemine de dikkat çekmek istedi..
Normalleşme döneminde sosyal mesafe ve maske kullanımına da dikkat çekmek isteyen Gebze Center, araçların ön kısmı için özel olarak tasarlanan maske şeklindeki giydirmelerle ziyaretçilere döneme ilişkin özel mesajlar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.