AK PARTİ GEBZELİLER BİRBİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYORLAR

Siyaset 01.11.2021 - 21:29, Güncelleme: 01.11.2021 - 21:29
 

AK PARTİ GEBZELİLER BİRBİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYORLAR

KOCAELİ HABERİ
2023 yerel seçim takvimi hızla yaklaşırken, AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı da saha çalışmaları kapsamında esnaf ve STK ziyaretlerini sıklaştırdı.. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu saha programları kapsamında geldiği Gebze'de, AK Parti Gebze ilçe Teşkilatınca hazırlanan saha programı dahilinde, İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe kadın kolu başkanı Şenay önder ve gençlik kolu başkanı Enes Altuntaş ile birlikte Ak Parti Gebze Belediye eski Meclis Üyesi Gülcan Külahlı'yı çiçekçi dükkanında ziyaret ederek sohbet etti..
KOCAELİ HABERİ

2023 yerel seçim takvimi hızla yaklaşırken, AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı da saha çalışmaları kapsamında esnaf ve STK ziyaretlerini sıklaştırdı..

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu saha programları kapsamında geldiği Gebze'de, AK Parti Gebze ilçe Teşkilatınca hazırlanan saha programı dahilinde, İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe kadın kolu başkanı Şenay önder ve gençlik kolu başkanı Enes Altuntaş ile birlikte Ak Parti Gebze Belediye eski Meclis Üyesi Gülcan Külahlı'yı çiçekçi dükkanında ziyaret ederek sohbet etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.