HASAN SOBA O KONGREDE KİMİ DESTEKLEDİ?

Güncel 08.01.2022 - 15:11, Güncelleme: 08.01.2022 - 15:11
 

HASAN SOBA O KONGREDE KİMİ DESTEKLEDİ?

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Servisçiler Odası’nda bugün kongre vardı Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Ahmet Taşçı ve adaylığını koyan Şenol İkizek başkanlık için yarışıyor. Konuşmaların ardından Genel Kurulda oy verme işlemi başladı. Kendisi de aynı zamanda servis taşımacılığı işi ile ticari iştigal eden Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba bugün İzmit'e giderk oyunu kullandıktan sonra o anları sosyal medyadan "Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda oyumuzu kullandık. Hayırlara vesile olması dileğiyle adaylarımıza başarılar dilerim." sözleri ile paylaştı.. Hasan Soba'nın takipçileri ve Ak Partililer Soba'nın oyunu hangi aday verdiğini merak etti..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Servisçiler Odası’nda bugün kongre vardı Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Ahmet Taşçı ve adaylığını koyan Şenol İkizek başkanlık için yarışıyor.

Konuşmaların ardından Genel Kurulda oy verme işlemi başladı. Kendisi de aynı zamanda servis taşımacılığı işi ile ticari iştigal eden Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba bugün İzmit'e giderk oyunu kullandıktan sonra o anları sosyal medyadan "Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda oyumuzu kullandık. Hayırlara vesile olması dileğiyle adaylarımıza başarılar dilerim." sözleri ile paylaştı..

Hasan Soba'nın takipçileri ve Ak Partililer Soba'nın oyunu hangi aday verdiğini merak etti..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.